EEN SEO-BUREAU OM HULP VRAGEN

Het kiezen van een geweldig SEO-bureau voor uw marketingcampagne kan een uitdagende taak zijn. Er zijn veel bureaus die gespecialiseerd zijn in zoekmachineoptimalisatie, maar hoe kunt u erop vertrouwen dat elk uw Google-ranglijst echt naar de top zal duwen?

 

Eerdere prestaties

Het loont altijd de moeite om bij het zoeken naar een SEO-bureau niet alleen naar hun vroegere en huidige klantenbestand te kijken, maar ook naar hun prestaties te vragen. Welke Google-ranglijsten hebben ze behaald voor eerdere klanten? Hoe lang duurde het? En hoeveel heeft het web gedaan? siteverkeer toenemen? Over het algemeen kan het ongeveer 3 maanden of langer duren voordat de positie op Google is gestegen en het verkeer zou met ongeveer 50% moeten toenemen. In dit stadium wilt u misschien ook informeren of het bureau abonnementen aanbiedt voor onderhoud na optimalisatie. Een goed bedrijf zou dat moeten doen, aangezien het handhaven van een hoge SEO-ranglijst voortdurende zorg vereist.

 

Scala aan diensten

Het helpt ook om te zoeken naar een SEO-bureau dat een volledig scala aan diensten biedt. 'On-page services' zoals website-analyse, content-optimalisatie, pagina-optimalisatie, interne linkbuilding en ranking en verkeersbeheer moeten worden aangeboden. 'Off-site' SEO-services moeten trefwoordonderzoek, Voordelen SEO concurrentieanalyse, externe linkbuilding en off-page promotie omvatten. Het kan ook helpen om uw toekomstige bedrijf te vragen of u iets moet goedkeuren voordat ze ermee doorgaan. Als ze 'ja' zeggen, is dat een goed teken dat ze eerlijk zijn en bereid zijn om nauw met je samen te werken. Om uw positie te verbeteren, moet een SEO-bureau verschillende taken uitvoeren, niet slechts een of twee, dus wees op uw hoede voor bedrijven die slechts beperkte of onbetrouwbare diensten aanbieden.

 


Verdachte methodieken

Een ander ding om op te letten, is elk bureau dat aanbiedt om uw positie te verhogen door verdachte methoden zoals spamming, keyword stuffing, verborgen tekst, hooggeplaatste doorway-pagina's en link-farming. Deze worden vaak "black hat SEO" genoemd en kunnen ervoor zorgen dat u van zoekmachines wordt verbannen, wat enorm schadelijk kan zijn voor uw bedrijf. Let ook op automatische, bulkinzendingen bij zoekmachines. Automatische indieningen worden niet als de beste praktijk beschouwd en het is zeker voordeliger voor u als een bedrijf handmatige indieningen uitvoert. Zorg er altijd voor dat een SEO-bureau open is over hun gebruikte methodologieën - elke geheimhouding kan betekenen dat ze "black hat" -technieken gebruiken.

 

Prijzen

Het is belangrijk om te onthouden dat hoge prijzen in een SEO-bureau niet noodzakelijkerwijs de beste kwaliteit betekenen. Kies in plaats daarvan een bedrijf op basis van hun klantenbestand, reputatie en hun eigen site-optimalisatie en Google-ranglijsten. Evenzo, als een bedrijf u "gegarandeerde" #1-ranglijsten aanbiedt voor een belachelijk lage prijs, is het waarschijnlijk te mooi om waar te zijn. Het verzamelen van meerdere offertes is een goede manier om te beginnen en zorg er altijd voor dat offertes worden ondersteund door een contract, zodat u precies weet wat u voor uw geld krijgt. Het helpt ook om te vragen wat hun betalingsvoorwaarden zijn en of ze kosten hebben voor vroegtijdige beëindiging.

 

Trefwoorden

Ten slotte moet een betrouwbaar SEO-bureau grondig en specifiek trefwoordonderzoek aanbieden en uitvoeren als onderdeel van hun SEO-services. De meeste bedrijven zullen trefwoordonderzoek als een gegeven opnemen, maar wees op uw hoede voor elk bedrijf dat u vraagt ​​om de trefwoorden voor hun werk te verstrekken. Hoewel ze om uw mening kunnen vragen, moeten de gebruikte zoekwoorden gebaseerd zijn op hun onderzoek, analyses en de reikwijdte van de concurrentie, niet op wat u hen vertelt. Onthoud dat het de bedoeling is dat zij de SEO-experts zijn - niet jij! Het "raden" van uw zoekwoorden is niet efficiënt en een geweldig SEO-bureau zal uw zoekwoorden grondig onderzoeken voordat ze worden aanbevolen.

Comments

Popular posts from this blog

The Best Jim Croce Lyrics, Part 2

Berlin in February is Fantastic, But Can Be Very Cold

Flowers